2020-08-28 07:50:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma felerősödik önben a vágy egy társ után

Napi horoszkóp augusztus 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Munkahelyén eluralkodhat önön a kishitűség, pedig a mostaninál komolyabb feladatokkal is simán megbirkózna. Otthon ne védekezzen, ne magyarázkodjon, kivételesen mondja meg egyenesen, amit gondol!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bakban jár. Mindenkinek vannak rossz ötletei, de ha állandóan a sikertelenségtől fél, a nyerőkkel sem mer majd előállni. Próbáljon meg olyasmibe kezdeni, amiben már van jártassága.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kedélye ingadozó, egyetlen barátságtalan megjegyzés miatt egész délután rosszkedvű lehet. Főleg az idegesíti, ha kétségbe vonják a megbízhatóságát...Egy ingatlan fontos szerepet kaphat az életében.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sokat dolgozik mostanában, makacsul küzdve az akadályokkal. Ez teljesen leköti az energiáit, nem csoda, hogy halálosan fáradt. Ha diplomatikusan kivédi egy kolléga támadását, biztonságban érezheti magát.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, nincs értelme valaminek, amibe belekezdett, s közel áll ahhoz, hogy feladja. Hosszú távon megérne még némi erőfeszítést az ügy! Ha szerelmes, olyan boldog lehet, ami ritkán fordul elő az életben.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Bak-hold energiái passzolnak önhöz. Ez a nap anyagi megbecsülést, esetleg soron kívüli jutalmat hozhat... Szellemi nyitottsága most arra ösztönözheti, hogy új élmények után kutasson, a gondolkodás új módjával kísérletezzen.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most nem könnyű tűzbe hozni, a gondok jutnak eszébe akkor is, amikor párja gyengédséggel halmozná el. Ha megtartaná, változnia kell! Segítene, ha néha meghallgatná...

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lelkes, ha új feladat kerül szóba, de óvatlanságával veszélybe sodorhatja a sikert. A planéták egy őszinte vallomás szükségességét jelzik. Az átgondolt időbeosztás az egészségügyi panaszain is enyhítene.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Remek hangulatban indul a nap, de egy kellemetlen pletyka alaposan összezavarja. Ne adjon hitelt a rosszindulatú szavaknak, járjon utána, valóban igaz-e, amit a többiek híresztelnek!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bakban jár. Most is önerőből éri el, amit szeretne. Főnökei érzik, tudása nélkül nem sokra menne a cég: megfizetik, anélkül, hogy követelőzne. A szerelemben is kedvező fordulatra számíthat. Gyökeres változás a láthatáron!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nehezen ért szót a családtagjaival. Talán úgy érzi, hogy önzően viselkednek, és ön az egyetlen, aki valóban tesz valamit a „közösbe”. Beszéljen a problémákról őszintén! Ha folyton a visszautasítástól fél, akkor nehezen fog menni a párkeresés... Ma felerősödik önben a vágy egy társ után.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Alábbhagy a lendülete, de ennek is megvan a haszna. Fordítson több figyelmet párjára és szeretteire: nem ártana egy alapos beszélgetés! Ha új tervet agyalt ki, gondoskodjon róla, hogy eljusson a főnökéhez is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: